blog image 30.10.2020

"Ha menteni mindent" - miért ez a stratégia nem vezet sikerre

"Ha menteni mindent" - miért ez a stratégia nem vezet sikerre

Ha korábban csak azok, akik korlátozott források mentett, majd 2020-ban nem csak a szegény, hanem a gazdag, sőt nagyon gazdag embereknek, a megtakarítás.

Okos fogyasztás, lassú divat — hallottál már ezek a mozgások? Pénzt takaríthatunk meg, megtakarítás források-ez mind nagyon népszerű.

De ma nem beszélünk arról, hogy a környezet, beszéljünk arról, hogy a pénzügyi oldalon a probléma.

Egyre több ember kezdi feladni az egyik támogatja a másikat. Az egyetlen különbség az, hogy mindannyian egy más ember. használja a saját módszereket követi a saját céljait.

Valaki ment, hogy megmentse egy álom, valaki, csak nem akarom, hogy dobja a pénzt a szél, valaki tesz vásárlások nem a boltban, de a tőzsde, stb.

Minden jó, ha mértékkel.

Vannak azonban olyanok, akik próbálja menteni a pénzt, majd a start megtakarítás minden egy sorban: termékek, háztartási vegyszerek, ruházat, szórakozás, technológia, utazás, egészség, stb.

Ragaszkodik megtakarítás, minden fillért. Menj a boltba, a boltba, hogy megtalálja a tej, pár rubelt olcsóbb. Veszíteni meg ideges, mert a sorok...

Ha arról van szó, hogy annyira kényelmes. Ha nem árt, ha a fizikai, mind a mentális egészségre, akkor kérjük. Mikor, hogyan, mire költik a pénzt, ez egy személyes választás minden egyes ember. Csak tudod, mi a legjobb neked.

Az is más kérdés, ha ez a kényszerű helyzet.

Minden más esetben azt javasoljuk, hogy gondold meg, majd kapcsolja be a a józan ész.

Meg kell menteni a pénzt, de ne vigyük túlzásba.

▪Chrezmer túlzott megtakarítási a kis dolgokat (például élelmiszer, háztartási vegyi anyagok), nagyobb valószínűséggel okoz fejfájást, de nem közelebb a cél. De, talán, épp ellenkezőleg, csak ellene is.

Végtére is, az időt töltött a boltokban, hogy megmentse 10-20 rubel volt lehetséges tölteni nyereségesen. Például, lehet keresni 100-200 rubelt kitöltésével egyszerű feladatokat az online szolgáltatásokat.

Legyünk őszinték, a mentett 10-20 rubelt nem lesz rendkívüli időjárás. Kivéve, ha ez a különbség az ár egy autó egyetlen termék a tömeges vásárlás. Minden más esetben a játék nem éri meg a gyertyát.

A fókusz inkább a kiadások nagy: háztartási gépek, utazás, elektronika, kütyük, ingatlan, autó, stb. Ezekben a termék kategóriák mentheti sokkal több, jelentős megtakarítás összegek.

Után a sikeres vásárlást, nem kísértett az érzés, hogy időt pazaroltak el. Az erőfeszítés egyenlő lesz az előny, nem pedig fordítva.

Itt érdemes felidézni, Pareto törvénye, amely Kimondja, hogy 80 % - a az eredmény csak 20% - a az erőfeszítést. A fennmaradó 80 % - a, az erőfeszítés, az adott csak 20 % az eredmény.

Így érdemes fókuszálni a fő dolog, hogy nem szétszórva a kis dolgokat. A fordítás a témában a cikk-ne próbálja menteni mindent egyszerre, de úgy dönt, hogy a leghatékonyabb módja, hogy megmentsük.

Ez lehetővé teszi, ugyanakkor lehet elérni a kívánt eredményt, majd mentsd el a forrásokat.

Mondja el, mit gondol erről? Egyetértesz velem? Ha nem, miért nem? 👇

Segített? Kattintson a tetszik!

Iratkozzon fel a csatorna Közgazdász olvasni, hasznos cikkek, pénz megtakarítás.

Kattintson IDEa feliratkozáshoz!

Olvassa el is más cikkek pénzt takaríthatunk meg:

🔹11 módja, hogy jelentősen csökkenti a költségeket

🔹Részesül az állam 2020-ig, vagy mi mentheti ebben az évben

🔹Milyen a termékeket kell használni, mint pénztakarékos

🔹3 módja, hogy pénzt takarít meg a mobil kommunikáció

Hagyjuk egy megjegyzést