blog image 02.11.2020

Miért háromágyas sikeresebb, mint a kitüntetett diákok

Miért háromágyas sikeresebb, mint a kitüntetett diákok

Gondolj vissza, hogy a középiskolára. Kiváló diákok nagy elvárásokkal, a tanárok dicsérni őket, valamint az iskola büszke rájuk. Azt mondják, arról, hármasok: "Mi lesz veled?", "a bíróságok a bosszú!", "a Börtön érted sír!". Szerintem ismerősnek minden.

De az idő halad, a gyermekek felnőnek, fejezte be az iskolát, Egyetemet, állást kap. Pedig, mint az élet azt mutatja, C-tanulók sikeresebb lesz, mint a kitűnő tanulók. Ők foglalnak el vezető pozíciót, nyissa meg a saját vállalkozások, valamint vált rendkívül keresett szakemberek. a korábbi kiváló diákok leggyakrabban irodai dolgozók.

Nem kell messzire menni egy példa: sok üzletemberek nem teljesít jól az iskolában, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy jól megbeszéltük az élet.

Miért történik ez? Íme 7 ok, hogy miért troeshniki gyakran több sikeres kitüntetések, tanuló:

Háromágyas figyelmen kívül hagyják a szabályokat

Kiváló diákok szigorúan követi a szabályokat. Mennek iskolába, 15 perccel a kezdés előtt, az első lecke, teljes mind a házi, figyelj, hogy a tanárok mindent rögzít. Ezek a képességek akkor a munkához használt. Azt, hogy jó is a végrehajtók.

Háromágyas vagy a fejükben. Csak azt teszik, amit akarnak, ne törődj a szabályokkal. Troeshnik lesz nagy vezetők, akikre őket, azt hiszem, egyértelmű.

Threeness egy kicsit aggódik, hogy mások véleményét

Kiváló diákok a munka csak az "ötös", "Trojka" ez egy igazi csapás érte őket. Együtt egy rossz jegyet, ők is rosszindulatú pillantásokat másoktól, az utasításokat, a tanárok, illetve előadások a szülők... Szóval ez a felnőtt élet: kövesse egy jól kitaposott ösvény, fél, hogy lesz egy plusz lépés.

De troechnikov nem érdekel jegyei. Csak úgy, mint a mások véleményét is. követik, csak a call of a szívét, hogy ne okozzanak felesleges határok, korlátozások a maguk számára.

Hármasok kiszámítása

Kiváló diákok első tanulmány szorgalmasan az iskolában, akkor az Intézetben. S mindez miért? Annak érdekében, hogy akkor megy a munka a specialitásom egy alamizsna, éveket kell várni egy promóció. Azt gondolják: "De a szakma nagyon rangos, nem semmi-tanultuk az iskolában ugyanazt a 4-5".

Rossz tanuló az iskolában, hogy nézd meg minden előnyei: tudjon a diák, hogy írják le; hogy a barátok, a jó; kérem, segítsen a DMZ egy csokit. Ez ugyanaz a munka: nem törődnek állapota, ez nagyon fontos nekik. csak a profit, azaz jövedelem.

Hármas több tudás az igazi élet

Az élet, a kiváló diákok áll iskola tankönyvek. Nem megyek ki, amíg tettek mind a házi, illetve a szülők nagyon odafigyel. Leggyakrabban, a kiváló diákok nőnek fel, hogy okos, de fenntartva, akik még meg kell tanulniuk, "a valódi élet.

Hármas leggyakrabban töltik a szabadidejüket az utcán. A nőnek barátságos emberek, egy edzett karakter. Közben az iskolai év, sikerül megismerni a világot is.

Hármasok nem fél kockáztatni

Kiváló diákok a kockázat a nem kompatibilis. Ők is ezt teszik. értékelem az érdemi, mi másra van még szükséged? Szóval a jövőben kapnak munkát várni, szerencse, hogy jöjjön hozzájuk. Végtére is, hogy nagyon igyekeznek, pedig elbocsátást őket, mintha a világ vége.

Hármasok nem fél kockáztatni. Azok, akik nem kockáztatok... - ahogy te is tudod. C körül már középiskola óta. Nem szoktak hozzá, hogy ez várni a megfelelő időt, hozzá vannak szokva, hogy úgy viselkedik, illetve elérése.

Megbeszélni?

Mit gondolsz erről? Találkoztál már sikeres C van az életedben, vagy éppen ellenkezőleg, a kiváló diákok? 😊

Segített? Nyomja meg a gombot tetszik!

Olvassa el több hasznos cikket arról, hogy a Finanszírozás a csatornaKözgazdász.

Kattintson IDEa feliratkozáshoz!

Olvassa el is:

Hagyjuk egy megjegyzést